En blogg mest om design og søm, men også litt innlegg av mine sporadiske innfall...interiør, mat & div..


A blog mostly about design and sewing, but also some posts of my occasional whims ... interiors, food and various ideas

torsdag 27. januar 2011

Ull ække tull :-)


Bedre sent en aldri, denne ull jakka sydde jeg i høst, og nå har jeg endelig fått somla meg til å legge den ut her.
Den er i deilig brun ullfilt og hetta er fora med kremfarga fleece, den har fått lukking i form av bambus knapper og bak har den fått litt kunst som pynt : "sigøyner piken" av Charles Roka...
Mønsteret er det samma fra Onion som jeg sydde jakke av til påske i fjor, men denne gangen forlenga jeg den litt og brukte knapper istedfor knyting foran, jeg satte også strikk nederst på armen og knyting i hetta, det er det heller ikke på orginalen. Syns på denne måten at jakka blir litt "lunere" og kanskje litt finere også.
Jeg er litt stolt av denne, for jeg har blitt stoppa av ett par damer i butikken som lurer på hvor jeg har fått tak i denne flotte jakka. Da må jeg jo ha gjort noe riktig ;-)

3 kommentarer:

 1. Hei! Så mye flott du har laget!! Likte denne ull-jakka veeeeldig godt, skjønner godt at du har fått positive tilbakemeldinger på denne :)

  SvarSlett
 2. Hei !

  Nå har jeg endelig fått surra meg inn å sett på klærne dine ! :) Sååå flink du er ! jeg som aldri har fulgt en blogg i hele mitt liv,skal nok gjøre det :) jakka di var absolutt nydelig ! Takk for at du ga meg adressen din ,ikke umulig det kommer en mail fra meg :)
  Mvh Ingunn,Jernia Gulskogen.

  SvarSlett
 3. Hei Ingunn!
  Så gøy å høre at du liker bloggen min og det jeg lager. Nå ble jeg glad :-)
  Ser fram til mail fra deg, etterhvert vil det også komme litt tøy i bloggen som er til salgs, kanskje du finner noe du liker, er jo også gøy å gi bort gaver som er unike ;-)

  SvarSlett